OVER ONS

Lirosa is opgericht in Februari 2021 en ontstaan vanuit het idee om de traditionele methode om bloemen te geven opnieuw te definiëren tot een tijdloos en uniek geschenk dat eeuwig meegaat.
Het ideale cadeau
Het uitkiezen van een cadeau voor een speciaal persoon kan soms erg moeilijk zijn. We willen vaak dat het iets speciaals, buitengewoons of ongewoons is. Vooral als we een speciaal cadeau willen geven voor een geliefde – moeder, vriendin, vrouw, verloofde, zus, dochter of gewoon een goede vriend. Vaak is het een enorm probleem, vooral als je op zoek bent naar een cadeau voor Valentijnsdag of een verjaardag voor haar of de persoon van wie je houdt.

Met ons assortiment zul je altijd het perfecte cadeau vinden voor jouw geliefde!
content
ROSE BEAR
Rozen zijn het symbool van liefde en belofte. De beer komt in vriendschap en liefde en staat bekend voor de kracht en hoop in een relatie. Elk van onze Rose Bear is een handgemaakt meesterwerk, het nauwkeurige en zorgvuldige werk van onze medewerkers stelt je in staat om het uiteindelijke effect te krijgen. De Rose Bear is gemaakt van faux rozen van de hoogste kwaliteit, zo blijft de Rose Bear levenslang goed. Aandacht voor de kleinste details betekend dat de unieke beer jarenlang plezier zal beleven aan jouw speciale persoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan om op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties en veel meer!

@LirosaGifts

Gratis verzending voor bestellingen vanaf 40€